wat look & feel good traject

[coachen + creeren]

Je bent op zoek naar hoe je je bedrijf wilt (her)profileren. Maar je loopt vast. Je weet niet goed waar te beginnen. Je hinkt nog op verschillende gedachten of bent op zoek naar nieuwe invalshoeken. Wat je weet, is dat als jij je goed voelt dat ook uitstraalt op je bedrijf. Tijd voor actie?

Lees eens verder wat we samen kunnen doen:

Coachen

In de intake komen we achter jouw doelen en wordt jouw vraag helder. Wat zijn je drijfveren en wensen. Wat zijn je (belemmerende) gedachten? 

Het resultaat is dat je na een aantal sessies echt kiest voor wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat. Vanuit dit feel good-gevoel is het formuleren van jouw corporate identiteit de volgende stap. Daarna gaan we aan de slag om die te vertalen naar de visuele identiteit in een praktische en creatieve ontwerpsessie.

Je profileren

In deze sessie ben je zelf aan zet en ben ik je sparringpartner: je gaat je (her)oriënteren op jouw kleuren, vormen en lettertypes. Welk beeld past bij jou en bij wat je wilt uitstralen? Wat is de beeldvorming in jouw vakgebied? En hoe ga jij je onderscheiden?

Als resultaat heb je vormen, kleuren en lettertypes en een beeld hoe je je wilt profileren in de markt en wat je daarvoor nodig hebt.

Creëren 

Dan zijn we nog niet klaar. Dan begint het ontwerpen. Je kunt je laten verrassen of in co-creatie jouw huisstijl en de gewenste uitingen mede-vormgeven.

Als resultaat heb je meteen al eerste schetsen van je (nieuwe) huisstijl.

Jouw stijl compleet

Na deze sessie ga ik achter de schermen onder het mom van kill your darlings het ontwerp finetunen.

Als resultaat kies je jouw favoriete basisontwerp(en) en ontvang je de bestanden hiervan. 

 

Zin in een look & feel good traject?

Bel me eens, dan bespreken we of ik je kan helpen t 06 27 06 29 27.