look & feel good traject

[ontwerpen + inspireren]

 

Je bent op zoek naar hoe je je bedrijf wilt (her)profileren. Maar je loopt een beetje vast. Je weet niet zo goed waar je moet beginnen om je bedrijf (nog beter) op kaart te zetten. Je hinkt nog op verschillende gedachten. Wat je wel weet, is dat als jij je goed voelt dat ook uitstraalt op je bedrijf. Tijd voor actie? 

Lees eens verder wat we samen kunnen doen:

In een intake komen we er achter dat er gedachten zijn die je tegenhouden om echt voor je bedrijf te gaan. De stap om meteen naar ontwerpen te gaan, is dan vaak te groot. Ik help je in een aantal sessies om je (belemmerende) gedachten in beeld te brengen met diverse oefeningen.

Het resultaat is dat je echt kiest voor wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat. En vanuit dit feel good-gevoel is een ontwerpsessie de volgende stap.

Je profileren

In deze sessie ben je zelf aan zet en ben ik je sparringpartner: je gaat je (her)oriënteren op jouw kleuren, vormen en lettertypes. Welk beeld past bij jou en bij wat je wilt uitstralen? Wat is de beeldvorming in jouw vakgebied? En hoe ga jij je onderscheiden?

Als resultaat heb je vormen, kleuren en lettertypes en een beeld hoe je je wilt profileren in de markt en wat je daarvoor nodig hebt.

Zij aan zij creëren 

Dan zijn we nog niet klaar. Dan begint het ontwerpen. We gaan zij aan zij achter de computer waar we in co-creatie jouw huisstijl (opnieuw) vormgeven. 

Als resultaat heb je meteen al eerste schetsen van je (nieuwe) huisstijl. 

Jouw stijl compleet

Na deze sessie ga ik achter de schermen onder het mom van kill your darlings het ontwerp finetunen. 

Als resultaat kies je jouw favoriete basisontwerp(en) en ontvang je de bestanden hiervan. 

#aanzetsessie

 

Zin in een look & feel good traject?

Bel me eens, dan bespreken we of ik je kan helpen t 06 27 06 29 27.