feel good traject

[coachen]

 

Je wilt je goed voelen, want je weet is dat dit positief uitstraalt op je bedrijf. Je wilt er voor gaan, maar je twijfelt aan jezelf. Je durft niet echt stappen te zetten. Je gedachten belemmeren je en hier wil je vanaf. Of je hebt nog niet helemaal scherp hoe je je wilt presenteren. Je voelt je professioneel of persoonlijk niet zeker genoeg. Herken je dit?

Lees eens verder wat we samen kunnen doen:

In een intake bepalen we wat jouw persoonlijke doel is en wat je wilt bereiken met de coachgesprekken. We gaan op zoek naar wat jou tegenhoudt om echt voor jezelf en/of je bedrijf te gaan. Ik help je om je belemmerende gedachten in beeld te brengen met diverse coachoefeningen en -modellen en coach je naar heldere keuzes. Zo ben ik opgeleid om te werken met Voice Dialogue, model van Transactionele Analyse en ACT. Deze manier van werken combineer ik met mijn creatieve en visuele kijk, die soms confronterend kan zijn.

Werkwijze

In drie tot vijf coachsessies van een uur tot anderhalf uur, gaan we met jouw persoonlijke doel aan de slag. Tussentijds evalueren we of we op de goede weg zijn.

Het resultaat is dat je echt kiest voor wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat. Je staat sterker in je schoenen.

 

 

 

Lijkt je dit iets voor jou?

Bel me eens, dan bespreken we of ik je kan helpen t 06 27 06 29 27.