ontwerpen & inspireren

creatieve sessies

 

Ons dagelijks leven ziet er door het Corona-virus totaal anders uit. Sommige bedrijven draaien op volle toeren, anderen hebben helaas veel minder te doen. Misschien een idee om juist nu je bedrijfsuitstraling en huisstijl onder de loep te nemen? Overweeg een creatieve sessie bij MaanZ (natuurlijk ontmoeten we elkaar op 1,5e meter of online). Mocht je je bedrijfsuitstraling willen aanpakken? Dan ga je daar in deze sessies direct mee aan de slag. Je gaat je (her)oriënteren op jouw kleuren, vormen en lettertypes. Welk beeld past bij jouw bedrijf en bij wat je wilt uitstralen? Wat is de beeldvorming in jouw vakgebied? En hoe zorg je dat je je onderscheidt?

Een creatieve brainstorm kan ook, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar nieuwe manieren om je doelgroep te bereiken? Afhankelijk van je vraag heb je na deze sessie weer een aantal frisse ideeën of schetsontwerpen voor je bedrijf. Wil je weten hoe het werkt en de kosten voor een sessie die past bij jouw vraag? Neem contact met me op.   

hoofd vol ideeën

 

Hi! Ik ben Marnie van MaanZ Creatieve Communicatie. In mijn studio in Beusichem, in de Betuwe, geef ik ideeën van professionals vorm. Ik ontwerp vanuit de overtuiging dat iedereen een hoofd vol goede ideeën heeft, maar niet altijd weet hoe die waar te maken zijn. Ook denk ik graag creatief mee met bedrijven en organisaties en geef ik communicatieadvies. Brainstormen en samen werken aan ontwerpen inspireert me. Zo ontstaan er vaak verrassende ideeën voor communicatieve concepten of campagnes om de doelgroep te bereiken. Of om de uitstraling van een bedrijf op te frissen en de huisstijl eens drastisch te vernieuwen. 

Benieuwd naar mijn stijl, het type opdrachten of voor wie ik heb gewerkt? Bekijk hieronder mijn portfolio eens.

 

ontwerpen

[portfolio]

logo, huisstijl, campagne, infographic, lesmateriaal, webdesign of een totaal concept…

ontwerpen & inspireren